AlgemeenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Crowdfunding actie gestart voor kattencafé Skatjes in Zwolle

Door: Chantal Kuipers

Zwolle – Corinna Schat heeft nu alleen nog één huiskat maar als het aan haar ligt komt daar snel verandering in. Met een crowdfundingsactie hoopt ze genoeg geld op te halen om haar eigen kattencafé in Zwolle te beginnen.

Positieve reacties

Een kattencafé is een plek waar mensen kunnen ontspannen en daarnaast nog kunnen knuffelen en spelen met deze harige viervoeters. Het welzijn van de katten, afkomstig uit het asiel, staat altijd centraal. Hierdoor is het niet zomaar een café en daarom zullen er strikte huisregels komen waardoor het ontspannen is voor mens en dier.

Ook zullen er strenge hygiëne eisen worden gesteld. Zo zal de keuken afgesloten zijn door een sluis en is deze niet toegankelijk voor de dieren. Corinne is positief gestemd over het beginnen van het café. ” Als ik kijk naar alle positieve reacties die ik krijg, dan denk ik echt dat ik kan voldoen aan een behoefte van veel mensen.”

tekst gaat verder onder de foto

Corinna Schat met haar kat – © Niels Hunnersen

Crowdfunding

Om te kunnen starten met het kattencafé is geld nodig. Naast eigen spaargeld is Corinne daarom een crowdfundingactie gestart om het resterende bedrag van €20.000,- op te halen. Het grootste gedeelte van het geld zal worden geïnvesteerd in de verbouwing van het pand. Mensen die willen doneren hebben nog 51 dagen de tijd om een donatie te doen.

Donatie kattencafé

 

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button