CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Corona update Zwolle; 8 besmette personen

Zwolle – In de regio IJsselland zijn vijf nieuwe besmettingen met het coronavirus COVID-19 vastgesteld. Dat meldt de GGD IJsselland zondagmiddag om 14.00 uur.

Het gaat om één persoon uit de gemeente Dalfsen, twee personen uit de gemeente Deventer en twee personen uit Zwolle. Het totaal aantal besmettingen in onze regio ligt nu op 17. De personen komen uit de volgende gemeenten: acht personen uit Zwolle, één uit Staphorst, één uit Raalte, twee uit Zwartewaterland, één uit Ommen, één uit Olst-Wijhe, één uit Dalfsen en twee uit Deventer.

Landelijk: 8 patiënten overleden, 176 nieuwe patiënten, in totaal 1135 positief geteste personen

Sinds gisteren zijn in heel Nederland 176 nieuwe mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal positief geteste mensen op 1135.

Sinds gisteren zijn 8 patiënten overleden aan COVID-19 in de leeftijd van 59 tot 94 jaar. De meesten zijn ouder dan 70 jaar en hadden onderliggend lijden. In totaal zijn er nu 20 mensen gestorven aan de ziekte. 162 patiënten zijn opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button