EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Coolcat opent nieuw flagship store in oude Blokker pand

Zwolle – CoolCat opent in augustus van dit jaar een nieuwe flagship store voor tieners en kinderen aan de Diezerstraat 65 in Zwolle, het oude Blokker pand.  Het nieuwste vlaggenschip moet een mengeling van arcade en een kledingwinkel worden waarbij  ‘beleving, trends en fun’ centraal staan. Zo zijn er onder meer internetzuilen, spelcomputers, airhockey en een interactieve tafel met daarop spelletjes en video’s.

Beleving, trends en fun staan centraal

Verbouwing

De firma CoolCat gaat het pand huren van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Op dit moment wordt het oude winkelpand van Blokker helemaal geoptimaliseerd. De gevel wordt aangepast en waar Blokker op de eerste verdieping nog een opstap naar een verhoogd gedeelte had gaat CoolCat alles op deze etage op één niveau brengen. Ook wordt deze etage vergroot. De flagship store kent straks 2 verdiepingen. Alles wat er boven ligt wordt omgebouwd naar drie appartementen.

 

Grote winkelstraten in Nederland

CoolCat Fashion is een Europese fashion retailer met 130 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Met de collecties en winkels bieden ze een stoer en eigenzinnig jongeren merk: Stoer, Sexy en Fun. Ze zijn te vinden in de groter winkelstraten van Nederland.

Roland Kahn

Onlangs was Coolinvestments waaronder CoolCat valt nog in het nieuws.  Dit concern van Roland Kahn, kwam begin dit jaar nog in beeld als mogelijke overname partij voor de V&D winkels. Coolinvestments heeft ook de ketens M&S Mode, America Today en lingeriemaker Sapph  in eigendom. De firma was voor CoolCat al langer op zoek naar meer vierkante meter in Zwolle.

CoolCat heeft nu ook een winkel in de Diezerstraat. Wat hiermee gaat gebeuren is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button