Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Concert popsensatie Froukje in Hedon binnen een uur uitverkocht

Zwolle – De populaire artiest Froukje is een graag geziene gast in Zwolle. De Rotterdamse geeft op zaterdag 13 mei een optreden in Hedon. De vorige twee optredens waren al uitverkocht en ook voor deze show vlogen de tickets de deur uit. De kaartverkoop begon vanmorgen om 10:00 uur en amper een uur later was het optreden al uitverkocht.

Froukje breekt in 2020 door met haar hit ‘Ik Wil Dansen’. Ze wordt al snel door verschillende media benoemd tot een van de meest talentvolle popartiesten van Nederland. ‘Ik Wil Dansen’ werd in 2021 tevens gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12. Ook in 2022 won ze de Song Van Het Jaar verkiezing ditmaal met het liedje Zonder Gezicht samen met S10.

Haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ volgt en is goed voor bijna 30 miljoen streams waarmee ze zich vestigt als Nederlandse artieste. Froukje wint met ‘Licht En Donker’ een Edison in de categorie Best Alternative: “Met haar EP Licht En Donker sleept ze ons door de pandemie, door op betoverende wijze de status quo te bezingen. Ook in tijden van corona ontstaan er liefdes, worden mensen volwassen en willen mensen dansen, en niemand verwoordt dit beter dan Froukje.”

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button