Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Commissariaat voor de Media wijst licentiehouder aan; RTV Focus vrijwel zeker nieuwe lokale omroep Zwolle

Zwolle – Vrijdag heeft het Commissariaat voor de Media laten weten Stichting RTV Focus Zwolle te willen aanwijzen als de nieuwe lokale media-instelling voor Zwolle. Hiermee volgt het commissariaat het advies van de gemeenteraad op, die begin deze zomer de voorkeur heeft uitgesproken voor RTVFocus als nieuwe licentiehouder. Met deze aanwijzing wordt het licentiehouderschap van RTVZwolleFM beëindigd.

Voornemen

Het besluit van het commissariaat is nog niet definitief, het betreft nog een voornemen. Definitief wordt het pas, nadat de zienswijzeprocedure is doorlopen en de uitkomsten ervan zijn meegenomen in de uiteindelijke besluitvorming. De omroepen zijn vandaag door het commissariaat van het voornemen op de hoogte gesteld.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button