Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Comeback MakeBelieve vergezeld met 3FM Megahit Cry Like Wolves

In de drie jaar van publiekelijke afwezigheid werkte de band MakeBelieve keihard aan een nieuw album. Op nieuw werk Matter Of Time  is de band nog altijd poppy, catchy, opstuwend en energiek. Eerste single Cry Like Wolves zet de toon en werd vrijwel direct gekroond tot 3FM Megahit. Zaterdag 2 mei treedt de Groningse band op in poppodium Hedon te Zwolle.

MakeBelieve

Waarom het maken van een nieuw album zoveel tijd in beslag nam heeft volgens Founding father/zanger van de band, Joey Dussel, de volgende reden: ‘’ We maakten muziek die hip was. Dat deden we goed maar het was uiteindelijk niet meer de muziek die we wilden maken. We hebben daarom ruim de tijd genomen om te ontdekken wat we nu zelf echt wilden. Je wil toch dingen maken waar je 100% achter staat.’’

 

Ondanks het besluit van de band om zich niet tot de smaak van anderen te conformeren, blijven de liedjes in je hoofd zitten. Ze klinken warm en groots en geven je energie en hoop. Elektronischer dan het oude geluid en vaak verrassend dansbaar. Niet zo gek als je bedenkt dat MakeBelieve met grote producers in de studio zat, mensen die ook hits schreven voor o.a. Adele, Miley Cyrus, Katy Perry en Manic Street Preachers.


MAKEBELIEVE

Support: MARTYN ELL
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 02 mei
Open                          : 20:30 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : € 9,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

 

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button