BouwEconomieEten & DrinkenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Colorful Kitchen in Weezenlanden-Noord

Commerciële ruimte in gebouw A gaat wereldse invulling krijgen

Zwolle – Colorful Kitchen kan van start gaan! Bestuurder Sjoerd Quint van Openbaar Belang en Rudolf Everduim en Tineke Mulder van Colorful Kitchen hebben de handtekeningen onder het contract gezet. Zij gaan de benedenverdieping omtoveren tot een kleurrijk restaurant! Het streven is dat het restaurant in augustus geopend wordt.

Wereldse gerechten en kansen

Colorful Kitchen wordt dé plek waar je kunt genieten van heerlijke koffie, smakelijke lunches en gezellige borrels. Maar dat is nog niet alles. Nieuwkomers krijgen een kans om werkervaring op te doen en volwaardig deel te nemen aan onze samenleving. De keuken zal gevuld zijn met gerechten van over de hele wereld, waardoor iedereen iets naar zijn smaak kan vinden.

Welkom

In de Weezen wil Colorful Kitchen een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu even de krant wilt lezen, wilt werken, bij wilt praten met vrienden of gewoon lekker wilt eten, bij Colorful Kitchen ben je altijd van harte welkom.

Colorful Kitchen en Openbaar Belang

Colorful Kitchen is een eet- en werkcafé met een sociale missie. Openbaar Belang spreekt het erg aan dat Colorful Kitchen sociale impact wil maken door te ontmoeten en verbinden. Een fijne en ontspannen plek waar verschillende eetculturen sfeer- en smaakmakers zijn en waar we mensen uit verschillende culturen met elkaar verbinden.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren