Nieuws uit ZwolleWeer

Code geel: Tot en met woensdag aanhoudende hitte

Weerbericht 27 augustus

Zwolle – Dinsdagochtend begint de dag nevelig volgens weerman Leon Saris van Weerplaza. Dee temperatuur loopt op tot ongeveer 31 °C morgenmiddag. De wind is oostelijk en zwak of matig van kracht.

Woensdag wordt het ook nog heet. Er ontstaan enkele buien in het oosten. De warmte wordt later op de dag verdreven door onweersbuien die ook gedurende de nacht over het land trekken.

Code geel: Het Nationaal Hitteplan van het RIVM is actief. Dinsdag wordt het op veel plaatsen opnieuw tropisch warm, op woensdag gebeurt dat alleen nog in het oosten en zuidoosten van het land. Omdat de luchtvochtigheid toeneemt kan het drukkend aanvoelen. Ook de nachten verlopen vrij warm. Later op woensdagavond en in de nacht naar donderdag volgen er (onweers)buien en wordt de hitte verdreven.

Source
Weerplaza
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button