Nieuws uit ZwolleWeer

Code geel: Nationaal Hitteplan actief

Zwolle – Zaterdag is het overwegend zonnig en het blijft droog volgens weerman Ben Lankamp van Weerplaza. De temperatuur haalt daarbij zomerse waarden, in Zwolle 28 graden.

Zondagmiddag is het dertig of 31 graden in het binnenland en 27 graden aan de kust. Begin volgende week blijft het fraai zomerweer met veel zonneschijn. Het is daarbij zomers tot tropisch warm, landinwaarts rond dertig graden.

Vanaf zaterdagochtend 10:00 uur lokale tijd wordt door het RIVM het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Vanaf zaterdag in grote delen van het land, met uitzondering van de kuststrook, de Waddeneilanden en rond het IJsselmeer, aanhoudende hitte met temperaturen boven de 27°C, lokaal rond de 30°C.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button