Nieuws uit Zwolle

Coachkamer in Stadkamer

Zwolle – Vanaf 18 mei kan iedereen met vragen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling terecht bij Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. Coach Marlijn de Vries start hier iedere donderdagavond een Coachkamer. Van 19.00 tot 21.00 uur is ze aanwezig om met mensen in gesprek te gaan. Een afspraak maken kan, maar is niet nodig.

Iedereen loopt wel eens rond met vragen waar niet direct een pasklare oplossing of antwoord voor is. Dat kan bijvoorbeeld gaan om werk, opvoeding, relaties, studie of verlies. Het kan prettig zijn om het daar eens over te hebben. Soms komt een ‘vreemd’ iemand daarbij goed van pas. Iemand die je ondersteunt in een zoektocht naar verandering en persoonlijke antwoorden.

De Coachkamer is een initiatief van Marlijn de Vries. Zij is opgeleid tot coach en heeft ervaring met uiteenlopende thema’s. Zij vindt dat coaching voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en stelt daarom een deel van haar tijd beschikbaar voor gratis coaching.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via coachkamer via coachkamer@outlook.com. Of loop gewoon op donderdagavond binnen bij het spreekuur aan de Zeven Alleetjes.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button