EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Cityspar Zwolle verruimt weekend opening tot 11 uur ’s avonds

Zwolle – De Spar Citystore in de binnenstad van Zwolle heeft een vergunning gekregen om ook ’s nachts open te zijn. De gemakswinkel in de binnenstad zal niet direct de hele nacht open gaan. Vooralsnog gaat het om de verruiming van de openingstijden met één extra uur.

Om precies te zijn de vrijdag- en de zaterdagavond waarop de deuren niet om tien uur maar om 11 uur ’s avonds sluiten. Een kwestie van vraag vanuit de klant, stelt vestigingsmanager Harry Nijkamp van de Spar. “Als je kijkt hoe druk het hier in het weekend nog is ’s avonds na 10 uur, dan denken wij dat we de mensen een plezier doen om nog een uur langer open te blijven”. De stadswinkel mikt hiermee op mensen die laat in de avond nog van hun werk naar huis moeten en nog even langs de super willen.

Als je kijkt hoe druk het hier in het weekend nog is ’s avonds na 10 uur, dan denken wij dat we de mensen een plezier doen om nog een uur langer open te blijven. Harry Nijkamp, vestigingsmanager Spar Citystore Zwolle

Tussen tien en elf uur ’s avonds is het voor de ondernemer verplicht om een portier voor de deur te zetten. Ook mag er geen sterk alcoholische drank worden verkocht. “Maar dat doen we toch al niet, alleen licht alcoholisch”, zo besluit Nijkamp.

 

 

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close