FilmKabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Cinekid presenteert kinderfilm in Filmtheater Fraterhuis

'Dikkie Dik en de verdwenen knuffel'

Zwolle – Samen met Cinekid houdt het Fraterhuis zaterdag 29 juni om 14:00 uur een speciale voorstelling: Cinekid Presenteert Dikkie Dik en de verdwenen knuffel mét bijpassend programma en een korte voorfilm. Dikkie Dik, wie kent hem niet? De wereldberoemde oranje kater schittert vanaf heden op het witte doek.

Cinekid special

Dikkie Dik, met de vertelstem van Burny Bos, is van zichzelf al een echte ‘doe, roep en dans mee-film’. Tijdens de Cinekid special word je van tevoren helemaal klaargestoomd om goed mee te kunnen doen tijdens de film. Met de Cinekid illustratiebladen kun je Dikkie Dik helpen ruiken, nieuwe vriendjes ontmoeten en zijn knuffel terugvinden. Ook wordt de film ingeleid met een korte voorfilm waarin je een kijkje achter de schermen krijgt én de cast en crew geeft je tips voor het meedoen met deze film. En nog gezelliger… je eigen knuffel mag ook mee naar de voorstelling! Tijdens de knutselactiviteit kun je een mooie kleurplaat kleuren of je eigen masker maken.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand.

Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen. Dikkie Dik en de verdwenen knuffel is een doe, roep en dans mee film, geïnspireerd op de populaire boeken van Jet Boeke, met liedjes gecomponeerd door Mike Boddé en Johan Hoogeboom. Schrijver en verteller Burny Bos neemt (groot)ouders en kinderen mee op de spannende zoektocht van Dikkie Dik naar zijn verdwenen knuffel Beer.

Prijzen & zo

Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van Filmtheater Fraterhuis.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren