Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Cibap wederom beste creatieve vakschool

Zwolle – Het Cibap is wederom de beste creatieve vakschool van Nederland. Dit blijkt uit de Keuzegids mbo 2017 die vandaag verschijnt. Zowel binnen de studierichting Ontwerp en Media, Ontwerp en Vakmanschap als Ontwerp en Productie komen de opleidingen als topopleiding uit de bus. “De Zwolse vormgevingsschool is zeer sterk en staat al jaren in de top vijf”, zo staat het Cibap omschreven in de Keuzegids mbo.

Het Cibap scoort uitzonderlijk hoog als het gaat om de opleiding Creatief Vakman, richting product- en meubelontwerp (niveau 4). “Als je meubels wilt ontwerpen en maken, dan zit je het beste bij het Cibap”, aldus de Keuzegids. Ook Allround Creatief met de specialisaties grafisch ontwerp/dtp en AV productie (niveau 3) staat helemaal bovenaan. De studenten roemen de uitstekende begeleiding en organisatie van de school en de goede stageadressen.

Ook de andere opleidingen als Media Vormgever, Media redacteur en Restauratie- decoratieschilder scoren goed tot zeer goed en worden door de Keuzegids als topopleiding gekwalificeerd.

De Keuzegids is de enige onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt en vergelijkt. Iedereen die een vervolgopleiding kiest of bij die keuze helpt, vindt in de Keuzegids een deskundige en prettige hulp. Meer informatie op www.keuzegids.nl

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button