Kunst & CultuurOnderwijs & Wetenschap

Cibap studenten maken verfrissend wandkunstwerk voor Kennispoort

Zwolle – Maak een verfrissend wandkunstwerk dat past binnen de huisstijl van Kennispoort, hét innovatie- en kennisnetwerk voor bedrijven en het beroepsonderwijs. Met deze opdracht gingen derdejaars Cibap studenten van de opleiding Decorateur en Restaurator enthousiast aan de slag. Deze week werd het kunstwerk onthuld in de loungeruimte van het kantoor aan het Hanzeplein in Zwolle. Marius Woldberg, directeur van Kennispoort, is zeer content met het resultaat.

In het ontwerp verwerkten de studenten 4 O’s met het logo. De O’s staan voor overheid, onderwijs, onderzoek instellingen en ondernemers. De drager van het kunstwerk is geheel in stijl van de inrichting van het gebouw waar veel materialen worden hergebruikt. Zo kochten de studenten een kast bij de kringloopwinkel waarvan zij de deurtjes gebruikten als achtergrond van het kunstwerk. Zo past het kunstwerk uitstekend bij zowel Kennispoort als bedrijf als bij het gebouw.

Vakdocent Anja Lassche geeft aan dat de studenten veel hebben geleerd van het werken in opdracht van een echte klant. Zo hebben de studenten laten zien dat ze goed zelfstandig kunnen werken door derden te raadplegen en om zelf te communiceren met de opdrachtgever.

Foto: Mark Monsma
Foto: Mark Monsma

Gerelateerde artikelen

Back to top button