Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Cibap student biedt huisdieren respectvol afscheid

Het is al moeilijk genoeg om afscheid te nemen van je huisdier, je maatje. Met die gedachte heeft Cibap student Melissa Kortekaas met haar onderneming Animal Aftercare de dierenbegraafkist ontworpen. Deze ecologische kartonnen begraafkist is speciaal gemaakt om huisdieren een respectvol afscheid te geven. En om de hond, poes of konijn te kunnen begraven of cremeren. De grafkist is wit van kleur. Mensen kunnen er een persoonlijke tekst op zetten en kinderen een mooie tekening.

Melissa zit in het vierde jaar van de opleiding Ruimtelijk Vormgever. De vaardigheden die ze leert kan ze direct toepassen op haar onderneming. Tijdens haar opleiding leert ze veel over vormgeving en ondernemerschap. Daardoor kan ze haar eigen bedrijf draaiende houden en kan ze haar klanten voorbeelden laten zien van hoe een grafkist er uit kan komen te zien. Ook kan Melissa haar klanten helpen door hen persoonlijk advies geven.

Meer informatie over Animal aftercare is te vinden op www.animialaftercare.nl. Meer informatie over de opleidingen van het Cibap staat op www.cibap.nl.

Cibap student biedt huisdieren respectvol afscheid
Cibap student biedt huisdieren respectvol afscheid

Gerelateerde artikelen

Back to top button