Onderwijs & WetenschapVoorpagina

Cibap relaties krijgen sneak preview in Ontwerpfabriek

Zwolle – Op dit moment wordt hard gewerkt aan de verbouw van De Ontwerpfabriek. Op 7 juni nodigt het Cibap haar relaties en oud-studenten voor een sneak preview in De Ontwerpfabriek. Met de bouw van De Ontwerpfabriek creëert het Cibap samen met het beroepenveld en het onderwijs een nieuwe leer- werkomgeving.

Ondernemers die nu al betrokken zijn als opdrachtgever, partner of aandeelhouder lichten een tipje van de sluier op van de manier waarop zij samenwerken met studenten. Ook studenten en docenten presenteren resultaten van experimenten die zij hebben uitgevoerd in de aanloop naar de realisatie van de Ontwerpfabriek. Rode draad door alle presentaties heen is te laten zien wat de functie van de Ontwerpfabriek wordt: hotspot voor studenten, creatieve professionals en docenten die samen opdrachten doen voor bedrijven en instellingen.

Tijdens de bijeenkomst kunnen de genodigden intekenen om aandeelhouder te worden van de Ontwerpfabriek. Brainstud, Buxkin, IBP Interieurbouw en IT Performance House ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst met de Ontwerpfabriek waarmee zij concreet invulling geven aan het aandeelhouderschap..

De Ontwerpfabriek die wordt verbonden met het gebouw van het Cibap wordt met ingang van het nieuwe schooljaar in gebruik genomen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button