KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Cibap open dagen op 29 en 30 januari

Zwolle – Op vrijdag 29 januari van 16.00 – 20.30 uur en zaterdag 30 januari van 10.00 – 14.00 uur houdt Cibap vakschool voor vormgeving online Open Dagen voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Via een online platform op de website van de school maak je kennis met alle creatieve opleidingen: van mediavormgever tot creatief vakman en van filmmaker tot ruimtelijk vormgever en specialist schilder.

In de eigen Cibap talkshow komen studenten aan het woord over het eerste jaar, de intake, het maken van een portfolio, stage lopen, excellentietrajecten en ga zo maar door. Daarnaast is er nog meer te zien op het platform zoals livesessies met docenten en studenten, een rondleiding door de school, portfoliogesprekken en diverse opleidingsfilmpjes.

Het Cibap is de beste creatieve vakschool van Nederland. Dat bleek uit de Keuzegids die deze maand verscheen.Maar liefst 6 van de 8 opleidingen van het Cibap ontvangen het predicaat topopleiding.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de online open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook andere online voorlichtingsactiviteiten Meer informatie op: cibap.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button