Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Cibap Open Dagen 6 en 7 februari

Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle zet haar deuren open op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Aan de hand van verschillende thema’s maken bezoekers kennis met de opleidingen van het Cibap.

Zo presenteren studenten hun stagebedrijf en vertellen over de werkzaamheden die ze als toekomstig beroepsoefenaar hebben uitgevoerd. Een mooie manier om een indruk te krijgen van de bedrijven in de Creatieve Industrie waar je met een Cibap diploma aan de slag kunt. Docenten geven korte presentaties over het brede eerste jaar waarin studenten aan de hand van projecten kennismaken met alle opleidingen. Nieuwsgiering naar het werk van Cibap studenten? Zij laten graag hun portfolio zien in het stijlvol ingerichte restaurant.

Bezoektijden

Bezoek het Cibap op vrijdag 6 februari van 16.00 uur tot 20.30 uur of op zaterdag 7 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de Open Dagen te bezoeken, organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Bekijk ook
Close
Back to top button