Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Cibap gestart met mastercourse restauratieve schildertechnieken

Zwolle – Om tegemoet te komen aan de behoefte van restauratieschilderbedrijven voor meer diepgang in restauratieve schildertechnieken is het Cibap gestart met een mastercourse. Deze bijscholing biedt de mogelijkheid om vakkennis en vaardigheden te upgraden van professionals in de branche.

De mastercourse bestaat uit het aanbod van zes specialistische cursussen: houtimitatie, marmerimitatie, sjabloneerwerk, heraldiek en heraldische elementen, bladmetaal en kleurhistorisch onderzoek. Elke cursus bestaat uit acht avonden en wordt verzorgd door ervaren restauratiedeskundigen uit het werkveld.

Door het volgen van de mastercourse creëert de cursist een onderscheidend vermogen en voldoet het bedrijf aan de scholingsplicht die nodig is om KIWA gecertificeerd te worden of te blijven. De mastercourse wordt afgerond met een certificaat op MBO niveau.

Mastercourse restauratie

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button