Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

CDA Zwolle verrast vrijwilligers scouting Huysmangroep

Zwolle- De vrijwilligers van scoutinggroep Huysman ontvangen een taart van CDA Zwolle om hen te bedanken voor hun inzet. Vanwege de Nationale dag van de vrijwilligers gingen Jan Nabers en Nicolet Hoorn bij hen langs. CDA Zwolle vindt dat vrijwilligerswerk meer waardering verdient.

Scouting Huysmangroep III is een gezellige scoutinggroep in Zwolle. Elke vrijdag en Zaterdag worden hier leuke opkomsten georganiseerd op het clubhuis. Bij de scouting draait het om uitdaging en plezier. Op deze manier staat de groei en ontwikkelingen van kinderen en jongeren op één. De scoutingsgroep bestaat uit veel vrijwilligers die zich stuk voor stuk inzetten voor de scouting en de buurt.

“Mensen die zich voor anderen of de samenleving inzetten zijn onmisbaar” aldus raadslid van het CDA Zwolle Nicolet Hoorn. “Vrijwilligers en actieve burgers dragen bij aan sociale bindingen in onze stad.”

“We onderschatten de maatschappelijke waarde van vrijwilligers, zonder vrijwilligers zou een groot deel van onze verenigingen verdwijnen”, zegt fractievoorzitter Jan Nabers. “Als vrijwilliger leer je aanpakken en nieuwe mensen kennen. Het is belangrijk dat vrijwilligers blijven bestaan en dat we deze waarderen.”

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button