Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

CDA Zwolle kiest Jan Nabers unaniem als lijsttrekker

Zwolle – Jan Nabers wordt de lijsttrekker van CDA Zwolle voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Nabers is sinds 2017 fractievoorzitter voor het CDA in Zwolle en werkt daarnaast als zelfstandig ondernemer.

Jan Nabers is 54 jaar, betrokken bij veel sociaal maatschappelijke activiteiten in de stad en woont met zijn vrouw en kinderen in Zwolle Zuid. ‘Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de leden. Vol enthousiasme wil ik mij blijven inzetten voor onze inwoners. Voor meer betaalbare woningen, voor een gemeente waarin we naar elkaar omkijken en een gemeente die naast inwoners staat.’, aldus de lijsttrekker.

Voorzitter van het bestuur Harma Scholtens legt uit waarom de keuze is gevallen op Nabers: ‘Als bestuur willen we graag een lijsttrekker die ervaring koppelt aan enthousiasme en vernieuwingskracht. Jan Nabers is een doorgewinterde fractieleider en zit tegelijkertijd vol plannen en ideeën voor het CDA in Zwolle en de toekomst van de gemeente. Wij hebben veel vertrouwen in zijn slagkracht!’

De leden van CDA Zwolle hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering van 7 oktober gestemd over de nieuwe lijsttrekker.

Gerelateerde artikelen

Back to top button