CoronavirusNieuws uit ZwollePolitiekPolitiek & OpinieVoorpagina

Burgemeester Snijders positief getest op corona

Zwolle – Afgelopen weekend kreeg Peter Snijders lichte verkoudheidsklachten en is daarna direct in thuisquarantaine gegaan. Op maandag 22 februari heeft de burgemeester van Zwolle, tevens voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland, een Covid-19 test afgenomen. Vandaag werd bekend dat de uitslag hiervan positief is.

 

De burgemeester blijft voorlopig thuis om uit te zieken. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door zijn plaatsvervangers.

 

Burgemeester Peter Snijders: “Ondanks de voorzorgsmaatregelen blijkt maar weer dat we het virus niet moeten onderschatten. Ik ben blij dat ik mij snel heb laten testen en hierdoor weet waar ik aan toe ben. Daarbij doe ik bij deze ook de oproep om je vooral te laten testen, ook bij de geringste klachten.

Ik blijf samen met mijn gezin thuis totdat ik geen symptomen meer heb en hersteld ben. Op dit moment voel ik me relatief goed en heb ik alleen wat lichte verkoudheidsklachten. Mijn taken worden overgenomen door prima collega’s, zodat het werk voor de stad en regio gewoon door kan gaan.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button