112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Burgemeester Peter Snijders geschokt na dodelijk schietincident Buitengasthuisstraat Zwolle

Zwolle – Burgemeester Peter snijders is geschokt na het inmiddels vijfde schietincident in Zwolle. Hij werd oudejaarsavond gebeld nadat er in de Buitengasthuisstraat iemand was doorgeschoten.

“Natuurlijk hoop je op een rustige jaarwisseling, na de recente incidenten. Je wilt voor alle Zwollenaren een fijne oudejaarsavond en een goed begin van het nieuwe jaar.
Dat mocht helaas niet zijn en zo kreeg ik gisterenavond een vervelend telefoontje dat er opnieuw een schietpartij was geweest in Zwolle, dit keer helaas met een dodelijk slachtoffer. Ik vind het schokkend dat er in Zwolle mensen rondlopen met een vuurwapen. Dat wil je niet, iedereen moet zich veilig kunnen voelen in onze stad.

Over de toedracht van het dodelijk incident kan ik niets zeggen, de politie doet daar onderzoek naar.” aldus Snijders in een verklaring.

Foto © Henrico van der Dussen
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button