EconomieNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Burgemeester en wethouders 2 dagen op bezoek in de stad

Het voltallige college van burgemeester en wethouders heeft de afgelopen 2 dagen 23 bezoeken afgelegd in de stad  bij ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen. Het is de bedoeling om verbinding te leggen.

De wethouder Jan Brink en René de Heer bezochten arbeids- en dagbestedingsproject De Werkelaar, waar ze samen met de medewerkers een klus klaarden. Ed Anker, Filip van As en Nelleke Vedelaar staken de handen uit de mouwen met deelnemers van Zwolle Actief. Ed Anker, Henk Jan Meijer en Regina Riemersma gingen in gesprek met bestuur en leden van bewonersorganisatie Kulmiye (met als belangrijkste doelgroep de Oost-Afrikaanse gemeenschap). Filip van As, Jan Brink en Regina Riemersma bogen zich bij het Administratie Café van De Kern over het ordenen van papieren van bezoekers. Ook ondernemend Zwolle werd niet vergeten; Royal Haskoning DHV, City-Post en RWE Essent stonden op het programma.

De donderdag werd afgesloten met een korte workshop klimmen bij Klim- en Outdoorcentrum Yosemite. En vandaag  moest het voltallige college zien te ontsnappen uit een uitdagende escape room bij The Great Escape Zwolle.

Later in 2015 wordt het ‘College op Bezoek’ nog twee keer georganiseerd. Burgemeester en wethouders gaan dan weer twee dagen op pad.

 

Bekijk de fotoreportage

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button