Voorpagina

Bumba gaat op reis naar Zwolle – 1 februari 2015 Odeon Theater Zwolle

Op zondag 1 februari 2015 om 14.00 en 16.00 uur is in het Odeon Theater te Zwolle de voorstelling ‘Bumba op reis’ te zien.

In deze theatershow, speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar, neemt Bumba zijn vriendjes van over de hele wereld mee. Bumba neemt naast zijn bekende vriendjes Bumbalu, Babilu, Nanadu, Tumbi en Poppa deze keer ook drie nieuwe vriendjes mee op reis: Li-Ling, Ituku en Zinzi! Het aangepaste licht- en geluidsniveau zorgt bij de allerkleinsten voor een bijzondere eerste ervaring met het theater. Na de show komt Bumba naar de foyer om de kinderen te begroeten.

Inhoud ‘Bumba op reis’

Als de vakantie eindelijk is aangebroken rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Bekijk hier alvast de trailer!

Gerelateerde artikelen

Back to top button