FilmMagazineNieuws uit ZwolleVoorpagina

Buitenbioscoop op het Broerenkwartier – 4 juli

Filmtheater Fraterhuis organiseert ook deze zomer een buitenfilm. Op zaterdag 4 juli om 22.30 uur vertoont het Fraterhuis de hartverwarmende Franse komedie La Famille Bélier in het Broerenkwartier. Op stoeltjes, of op een kleedje in het gras; iedereen in Zwolle is welkom om gratis te komen genieten van een topfilm in een bijzondere ambiance.

La Famille Bélier

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waarbij zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Ze komt voor een keuze te staan die haar bij haar familie weghaalt, maar haar leven zal veranderen… ‘La Famille Bélier’ is een aangrijpende film over het verlaten van het ouderlijk nest, keuzes maken in het leven en het ontwikkelen van talent.

Genieten in de Zwolse binnenstad

Het Fraterhuis organiseert ieder jaar een aantal buitenfilms: voorstellingen van topfilms op prachtlocaties in en rondom de Zwolse binnenstad. De voorstelling van dit ontroerende portret van een jong meisje met dove ouders dat ontdekt dat ze een zangtalent heeft, is te zien op het Broerenkerkplein. De toegang is gratis en stoelen zijn aanwezig. Edities uit voorgaande jaren waren een doorslaand succes, dus kom lekker op tijd om te zorgen dat je een plek hebt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button