112 nieuwsNieuws uit ZwolleUit uw buurtVoorpaginaWipstrik

Video UPDATE: Brute woningoverval Wipstrik in Opsporing Verzocht

Zwolle – Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond uitgebreid aandacht aan een brute woningoverval gepleegd in de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik.

Vorig jaar, op zondag 9 december, werd er iets voor tien uur ’s avonds aangebeld bij de duplexwoning van het slachtoffer door een pizzabezorger. Deze bestormde hierna samen met twee handlangers de bewoner en zijn vriendin. De man raakte bij de overval gewond aan zijn hoofd. Korte tijd later verdwenen de overvallers met hun buit.

Op bewakingsbeelden uit de omgeving van de woning is de vermoedelijke auto van de overvallers te zien. Deze auto blokkeerde een andere auto die daarop achteruit wegreed en de Olivier van Noortstraat in reed. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto.

De vermoedelijke auto van de overvallers – foto © Politie

Getuigen gezocht

Was U de bestuurder van deze auto of heeft U een vermoeden wie dit geweest kan zijn? Meld het dan via het tipformulier of bel 0800-6070. Wilt U liever anoniem blijven dan kunt U ook 0800-7000 bellen.

Plaats op kaart bij benadering:


.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button