KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Breman nieuwe hoofdsponsor VV Berkum

Zwolle – Breman Installatiegroep is de komende drie jaar hoofdsponsor van VV Berkum. Directeur Gerwin Bos tekende deze week de sponsorovereenkomst in de businessclub van de Zwolse hoofdklasser.

“Dit is goed voor de positionering van ons bedrijf, maar we willen ook graag ons steentje bijdragen aan de leefbaarheid en het verenigingsleven in de wijk Berkum,” vindt Bos. Voorzitter Jan Teun Fuller van VV Berkum zei het fantastisch te vinden dat zijn vereniging de samenwerking aangaat met Breman. “We zijn een dorpsclub die groot is gegroeid en dat combineert heel goed met Breman, dat innovatief is en een landelijke uitstraling heeft, maar ook nog steeds met een dorpse oorsprong.”

Breman is zeker geen onbekende in de Zwolse wijk Berkum, waar het van oorsprong Genemuider bedrijf actief is bij het project ‘Berkum Energieneutraal’. Bovendien bevindt het opleidingsinstituut van het bedrijf, de Breman Academy, zich vlak bij het Sportpark De Vegtlust van VV Berkum.

Breman neemt als hoofdsponsor van de Zwolse club het stokje over van Snijder Filtertechniek, dat overigens wél een zeer gewaardeerde topsponsor blijft en daarbij gezelschap krijgt van Garage Jansen, de ‘buurman’ van VV Berkum.

Breman is ook al jaren hoofdsponsor van ‘collega-hoofdklasser’ SC Genemuiden. Bij de wedstrijden in de Hoofdklasse B tussen Berkum en Genemuiden zullen voortaan beide teams dus met het Breman-logo op de shirts spelen!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button