112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpaginaZwolle-Zuid

Brandweer rukt uit voor smeulende waterkoker in Zwolle-Zuid

Zwolle – De brandweer is dinsdagmiddag om tien voor vier uitgerukt voor een woningbrand aan de Van Pallandtmarke in Zwolle-Zuid. De bewoonster alarmeerde de brandweer omdat, bij thuiskomst, haar keuken vol rook stond . Niemand raakte gewond, wel was er sprake van rook- en roetschade in de woning.

Ter plaatse ontdekte de brandweer snel dat een smeulende waterkoker de boosdoener was. Er hoefde niets geblust te worden. Brandweerlieden hebben de waterkoker buiten gezet en de woning geventileerd.

De vrouw is uit voorzorg even nagekeken door de rapid responder van de ambulancedienst. De Rapid Responder is een klein ambulancevoertuig waarin de ambulanceverpleegkundige alleen rijdt. Er bleek geen sprake te zijn van letsel.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button