112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Brandweer opent WhatsApp nummer voor brandveiligheidsvragen

Zwolle – Meer weten over brandveiligheid? Sinds kort is de Brandweer IJsselland bereikbaar via WhatsApp voor vragen over bijvoorbeeld rookmelders en wat te doen bij een vlam in de pan. Inwoners van de regio IJsselland kunnen de brandweer appen op nummer 06 – 25 14 50 93

Brandweer IJsselland is bereikbaar via WhatsApp op telefoonnummer 06 – 25 14 50 93. Als inwoner van IJsselland kun je via dit nummer al je vragen stellen over brandveiligheid in en om huis.

Experts van de brandweer zitten paraat om vragen op het gebied van brandpreventie te beantwoorden. Je kunt dan denken aan vragen als ‘Wat is de juiste plek van een rookmelder of koolmonoxidemelder in een woning?’, tot ‘Hoe doof je een vlam in de pan?


WhatsApp-service

Met deze service is Brandweer IJsselland gemakkelijk te bereiken. Op werkdagen binnen kantoortijden krijgt de gebruiker persoonlijk antwoord op al zijn of haar ‘brandende vragen’.  De brandweer drukt iedereen wel op het hart dat het nummer alleen bedoeld is voor brandveiligheid in en om het huis. Voor spoedmeldingen moet altijd 112 gebeld worden.

Brandweer informatie

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button