112 nieuwsAa-LandenDiezerpoortNieuws uit ZwolleVoorpagina

Brandende vraag van politie Zwolle: ‘Van wie is deze fiets?’

Zwolle – Afgelopen vrijdag werd er bij een woning aan de Berkumstraat brand gesticht. Door de brand kwam een hondje om het leven, een andere hond raakte zwaar gewond. De politie is direct met een opsporingsonderzoek begonnen.

Amper 24 uur later liep iemand met molotovcocktails door de Alm in de Aa-landen. Deze persoon is op de vlucht geslagen en heeft waarschijnlijk een fiets achtergelaten.

De politie is op zoek naar de eigenaar van deze fiets. Is deze van u of weet u van wie de fiets is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button