112 nieuwsVoorpagina

UPDATE VIDEO – Brand in historische binnnenstad Hattem

Zwolle – In de historische binnenstad van Hattem is donderdagochtend rond kwart over zeven brand uitgebroken.  De zolder van appartementen boven Bistro Daandels aan de Kerkstraat stond in brand. Metershoge vlammen sloegen aan twee kanten uit dak. De rookwolken waren vanuit Zwolle zichtbaar, in Zwolle-Zuid was de brandlucht goed te ruiken.

Brandweer Zwolle

Ook de brandweer van Zwolle rukte met meerdere voertuigen uit om de brandweerkorpsen van Hattem en Wapenveld te assisteren bij de bluswerkzaamheden aan de overkant van de IJssel. Het blusvoertuig van de post Zwolle-Noord was zeer snel ter plaatse. Vier Zwolse brandweerlieden waren als eerste boven in het brandende pand om de vuurhaard te bestrijden.

Tegen half negen meldde de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland dat er geen vlammen meer zichtbaar waren.

Foto’s © Hugo Janssen

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button