Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bram en Emma meest populaire babynamen in Overijssel

Zwolle – In 2018 was Bram de meest populaire jongensnaam in onze regionen (Overijssel). Voor meisjes was Emma de meeste populaire naam in Overijssel 2018.  Dit blijkt uit de lijst van de meest populaire kindernamen van het afgelopen jaar die dinsdag door de Sociale Verzekeringsbank werd gepubliceerd.

Naast Bram en Emma doen ook Daan, Finn, Sophie en Zoë het goed bij de aanstaande ouders. Ze bezetten respectievelijk de tweede en derde plek in de jongens en meisjeslijst met meest populaire namen in de provincie.

Landelijk staat Lucas op de eerste plaats bij de jongens en Julia voert de lijst aan bij de meisjes.

Meest populaire jongens- en meisjesnamen in de provincie Overijssel (Bron: Sociale Verzekeringsbank, bewerking RTV Focus Zwolle)

Kindernamen zoeken

Ben jij op zoek naar een kindernaam en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Misschien dat de kindernamen van 2018 je kunnen helpen. Hieronder kun je de jongens- en meisjesnamen van 2018 doorzoeken, op beginletter(s) én op lengte.

Kindernamen 2018
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button