Nieuws uit ZwollePodcastsPolitiek & OpinieVoorpagina

Bouwen aan lokale democratie, ook in Zwolle

DIA brengt boek uit met inspirerende voorbeelden

Zwolle – In onze studio ligt een stapel boeken klaar voor alle lokale politieke fracties. Het boek heet ‘Bouwstenen voor de Lokale Democratie’ en geeft aan de hand van 15 interviews inspirerende voorbeelden over hoe je – samen met politici, ambtenaren én de inwoners – de lokale democratie kunt behouden, verbeteren en versterken. De interviews werden geschreven door de Zwolse Hanneke Poelmans. Zij is erg enthousiast van de gedrevenheid die de geïnterviewden uitstraalden en hoopt dat ook Zwollenaren inspiratie uit het boek kunnen halen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button