Voetbal

Bola-Lah! en Kjelvik-SVI stelen de show op WRZV kampioensavond

Zwolle – Het WRZV zaalvoetbal seizoen zit er op! Na 720 wedstrijden zijn de titels verdeeld en de algemeen WRZV kampioenen bekend in zowel de prestatieve als recreatieve competitie. Op de jaarlijkse kampioensavond kwamen liefst 17 teams in actie.

In de prestatieve poule was het Bola-Lah! die als periodekampioen de titel wist te bemachtigen na zeges op Tabonon Sportschool, Aqua Comfort Zwartewaterland, FC Hummel en een gelijkspel tegen KPS Steigerbouw. Verrassend was de tweede plaats van Aqua Comfort die afgelopen seizoen kampioen werd in de 1e klasse. KPS Steigerbouw werd derde.

Kjelvik-SVI wist de recreatieve competitie te winnen na een knappe vrije trap van Arjan Louwen. Hij scoorde vlak voor tijd de winnende treffer (1-0) in de finale tegen FC Blikkie. De oud- profs met ook Arne Slot en Henk van Steeg in de ploeg wisten alle wedstrijden om te zetten in een zege. 2e klasser FC Blikkie was met de finaleplaats de verrassing van de avond en wist favoriet voor de titel LPB’17 verrassend uit te schakelen in de halve finale. Kjelvik-SVI was nipt te sterk voor Keijl Flevo Holland.

Aanvoerder Edward Broekhaar (Kjelvik-SVI) kreeg de kampioensschaal overhandigd uit de handen van Wethouder William Dogger.

De zaalvoetballers gaan met vakantie en het nieuwe zaalvoetbal seizoen start weer op maandag 20 augustus in de WRZV hallen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button