112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Boeren zetten Albert Heijn Distributiecentrum Zwolle dicht

Zwolle – Zaterdagmiddag hebben boeren met hun trekkers het distributiecentrum van Albert Heijn dichtgezet. Eerder op de dag deden ze het politiebureau in Zwolle aan.

Rond de 100 trekkers hebben zaterdagmiddag de toegangswegen naar het distributiecentrum in Zwolle afgesloten zodat vrachtwagens er niet meer in en uit konden. Hoe lang de boeren van plan zijn te blijven is onbekend.

Eerder op de middag meldden de boeren zich bij het politiebureau in Zwolle voor het doen van aangifte tegen minister Schouten van Landbouw.

Ditmaal stonden rond de 130 trekkers in de omgeving van het politiebureau. De boeren wilden ook met ongeveer veertig trekkers de snelweg op bij De Lichtmis, maar dat werd verboden door de politie.

Gisteren, vrijdag, waren de boeren ook naar Zwolle gekomen om op het politiebureau aangifte te doen alleen lag het aantal toen flink lager. Ook werd vrijdag tijdens de avondspits de A1 bij Deventer dichtgegooid door de boeren.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button