BluesworldRadio

Bluesworld Studio on the run

Zwolle – We beloofden het al bij de verhuizing van Bluesworld Café naar Hedon: we gaan ook weer Studio uitzendingen maken. Dus kroop Tonio Aa achter de microfoon aan de Zeven Alleetjes. Maar nog veel belangrijker, hij nam ook drie prachtige albums mee. De Electric Hollers, Robbert Duijf en Ramblin Dog vullen je huiskamer dinsdagavond met de heerlijkste blues.

Bluesworld is hét Bluesprogramma op Radio Focus. Iedere dinsdag klinkt de blues in al haar facetten door je speakers. Met als absoluut hoogtepunt de Bluesworld Café uitzendingen op de 1ste dinsdag van de maand. Bluesworld: iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur op www.rtvfocuszwolle.nl/live-radio

De drie bands werden niet zo maar gekozen door Tonio. Zowel de Electric Hollers als Robbert Duijf stonden in de finale van de Dutch Blues Challenge. De Hollers haalden het niet, maar Robbert werd uitgeroepen tot winnaar – geheel terecht in onze ogen – en vertegenwoordigt Nederlands straks in Memphis.
Beide acts waren al eerder te gast in Bluesworld kijk maar eens op The Electric Hollers gemist of op Robbert Duijf gemist

The Ramblin’ Dogs waren nog niet in Bluesworld te horen. Maar dat zijn ze binnenkort wel. Op 5 november zullen zij acte de presence geven in de Kleiine Zaal van Hedon. Wil je graag een korte preview, luister je dus gewoon de 29ste al.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button