BluesworldRadio

Bluesworld Studio met Marco Overkamp

Zwolle – Met ingang van 2020 is de structuur van Bluesworld wat aangepast. Het goede  – iedere eerste dinsdag van de maand een geweldig optreden van een liveband in Hedon – blijft natuurlijk maar er komt meer bij. Iedere tweede dinsdag nodigt Tonio Aa een gast uit in de studio. En iedere vierde dinsdag draaien we zoveel mogelijk nieuwe bluesnummers van Nederlandse en/of regionale bands. De derde dinsdag volgt dan een herhaling van het optreden van de liveband in Hedon. 

Bluesworld is het bluesprogramma op Radio Focus, dé Stadszender van Zwolle. Iedere dinsdag hoor de heerlijkste bluesnummers en tussen 20.00 en 22.00 presenteert Tonio Aa één van de bluesworld-programma’s. Luister live mee op www.rtvfocuszwolle.nl/live-radio

De eerste gast in Bluesword Studio is Marco Overkamp. Deze drummer heeft al een lange en interessante carrière achter de rug. Maar dat weerhoudt hem er niet van om met een nieuwe band te beginnen. Een toevallige ontmoeting met een zangeres vormde het begin van The Crow Catchers. Natuurlijk vertelt Marko er alles over in deze eerste aflevering. En – hoe kan het ook anders in een bluesprogramma – nam hij prachtige bluesnummers mee.

Marco Overkamp is de eerste gast in Bluesworld Studio. ©RTV Focus

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button