Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Pub met the Bluesdadddies gemist, 2019-07-16

“Meer bas, minder hoog….. meer bas…. meer laag.” Zo klonk het vorige week tijdens de soundcheck voor Bluesworld Pub. De aanwijzing voor geluidsman Robin Vos kwamen van Gerard uncle G ‘Julsing. Inderdaad de vocalist van de Bluesdaddies. zijn typerende schurende en lage stemgeluid bepaalt voor een groot gedeelte de sound van het trio dat akoestische Blues met de hoofdletter B speelt. Maar ook de andere daddies – Marinus Elzinga & Peter “Scratchwood “Krabbenbos – beschikken over veel podium ervaring en dat hoor je.

Ze beheersen diverse stijlen van de Blues zoals Country ,Chicago en New Orleans. In hun optredens komen al deze vormen uit het rijke Bluesverleden regelmatig voorbij.

Passionated Blues ,Nice and easy or lowdown and dirty? Er gebeurt van alles on stage maar vooral…..veel passie !
En een stem dus die je niet meer vergeet , scheurende Bluesharmonica ,vette slide ,akoestische gitaren en een heuse Dobro.

The Blues Daddies live @ Grand Café Zuijdt ©RTV Focus
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button