Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Pub met Robbert Duijf gemist, 2019-09-17

Laatste in reeks Pub-uitzendingen

Zwolle – Het was de laatste Bluesworld-Pub. Maar wat een mooie avond was het.
Robbert Duijf sloot de Pub-serie af die we bijna een jaar lang organiseerden in Grand Café Zuijdt van Jaap Lamfers in Zwolle.

Bekende nummers – op een geheel eigen wijze vertolkt, heerlijke traditionals en eigen werk wisselden elkaar af. En tussendoor verraste Robbert de toeschouwers met prachtige verhalen. “Tien seconden stilte op de radio is namelijk een ramp, zeiden ze net tegen me”, aldus de rasartiest uit Heerlen. Kortom het was een waardige aflsuiter van een mooie reeks. En RTV Focus en Jaap hebben al afgesproken dat er een – op een andere manier ingevuld – soort van vervolg komt.

Robbert Duijf Live @ Grand Café Zuijdt in Bluesworld Pub

Het is de laatste Bluesworld- Pub. Maar wat een mooie avond is het nu al. Robbert Duijf noemde dit een guilty pleasure. Zelf zouden we 'guilty 'gewoon weglaten. Ben je er niet bij hier bij gastheer Jaap Lamfers??Nou vooruit, dan zorgen we dat er ook opnames op www.rtvfocus.nl terecht komen.

Gepostet von Radio Focus am Dienstag, 17. September 2019

Ook deze dinsdag was Bluesworld Pub te gast bij Grand Café Zuijdt van Jaap Lamfers.©RTV Focus
©RTV Focus
©RTV Focus
©RTV Focus
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button