Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Café met The Bluesville’s, 2019-07-02

Eerste uitzending Live@Hedon

Zwolle – Het was voor iedereen best even spannend. Na ruim 2 jaar de uitzendingen verzorgd te hebben vanuit Grand Café Milligers, was dit de eerste uitzending die kwam uit de kleine zaal van het Zwolse Poppodium Hedon. Die zenuwen bleken echter nergens voor nodig. Het optreden -met dank aan de The Bluesville’s- de uitzending en de opname’s verliepen prima. We zien dan ook zeer uit naar de verdere samenwerking tussen dé Stadszender van Zwolle en hét Poppodium van dezelfde stad. Maar eerst genieten we nog na van een geweldig optreden van The Bluesville’s.

foto’s: ©Jan Koldewijn

©Jan Koldewijn. Natuurlijk nam Tonio ook zijn microfoon mee naar de nieuwe thuisbasis van Bluesworld Café.
©Jan Koldewijn

 

©Jan Koldewijn
©Jan Koldewijn
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button