Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Café met Ray Stepien Trio gemist, 2019-09-03

Live recorded @ Hedon Zwolle

Zwolle – Dat Ray Stepien een geweldig talent is, wisten we al. Maar zelfs de ‘hardcore’ Bluesfans blies hij dinsdag 3 september avond omver in Hedon.
|
Die fans kwamen af op de opening van een nieuw seizoen Bluesworld Café. Dat is dus na een succesvolle periode bij Grand Café Milligers verhuisd naar de kleine zaal van Hedon in Zwolle. Die barstte dinsdag bijna uit zijn voegen. Dat was natuurlijk mede te danken aan het Ray Stepien Trio, niet voor niets finalist van de Dutch Blues Challenge. Covers van Elvis, van Jimmy Hendrix , van andere grootheden uit de brede bluesscene én eigen nummers wisselden elkaar in hoog tempo af. En het ene nummer klonk nog beter als het het andere. Ray is in staat om zowel de keiharde als de wat softere blues precies die sound mee te geven die de blues zo mooi maakt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button