Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Café met Ramblin’Dog

Live recorded @ Hedon Zwolle.

Zwolle – We wisten het eigenlijk al. Ramblin’Dog was immers al eerder te gast bij Bluesworld. Maar opnieuw bewezen de bandleden dat ze behoren tot de top van Nederland. Mert hun typische geluid weten ze de wat modernere blues perfect te mixen met traditionals. Eigen nummers en covers van bijvoorbeeld Robbert Johnson zorgt voor een wisselend en spetterend optreden. Dat Joep en Frank daarbij regelmatig het publiek betrekken bij het optreden maakt alles nog leuker. Blues en Storytelling, mooier wordt het niet.
Live recorded @Hedon Zwolle

Bluesworld Café staat voor de live uitvoering van het radioprogramma op Radio Focus. Iedere 1ste dinsdag een top bluesformatie live te gast. Uitgezonden op Radio Focus én opgenomen in de Kleine Zaal van poppodium Hedon in Zwolle.

Foto’s ©Jan Koldewijn

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button