BluesworldRadio

Bluesworld Café met Mo & the Stage Animals

Live vanuit Hedon Zwolle

Zwolle – Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Mo & The Stage Animals dat bestaat uit muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben en elkaar nu gevonden hebben in een superformatie.

Bluesworld is het bluesprogramma op Radio Focus. Iedere 1ste dinsdag van de maand gaat dat programma Live vanuit Hedon met een topact uit de Nederlandse bluesscene. Live op Radio Focus van 20.00 – 22.00 uur Live in Hedon vanaf 20.00 uur, zaal open om 19.45 uur.
Luister hier live mee

Mo & The Stage Animals speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest waarbij rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten.De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. Damien Hughes is de ervaren gedreven gitarist, die het plezier van muziek maken uitstraalt. Met René Bouwman op drums en bassist Manfred Arler, voegt deze ritmesectie niet alleen ervaring toe maar vormt het ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang.

Mo & The StageAnimals is een band die je niet wilt missen!

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button