Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Café gemist, 2019-06-04 The Stingers live in Milligers Zwolle

Zwolle – The Stingers was de laatste band die voor Bluesworld Café optrad in Grand Café Milligers. een waardig afscheid van Harald en Ria Oosterlaar en hun team. Maar ook als het de eerste keer was dat je bij Bluesworld Café aanwezig was was het volop genieten. Niet voor niets wordt de band gerekend tot de top van de Nederlandse Bluesscene. En omdat het de laatste uitzending vanaf Milligers was, hadden Tonio en Cor zelfs een heus voorprogramma geregeld. Herbie Blues deed zijn optreden in Bluesworld Pub nog eens dunnetjes over, voorafgaand aan The Stingers.
Vanaf juli verhuist Bluesworld Café naar Hedon, het poppodium van Zwolle.

foto’s © Jan Koldewijn

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button