BluesworldRadio

Blues Avenue revisited in BluesWorld Café

Zwolle – De eerste dinsdag van de maand hoeft bluesminnend Zwolle niet na te denken over waar ze heen gaan. Bluesworld Café van Tonio Aa en Cor Bartelink presenteert dan steevast een echte Blueskraker. Ook dit keer hebben ze een topband  – Blues Avenue ‘Revisited’ – weten te strikken voor het optreden in Grand Café Milligers, dat ook nog eens rechtstreeks wordt uitgezonden op Radio Focus. 

Luister hier live mee naar Radio Focus
Bluesworld Café
Iedere 1ste dinsdag van de maand
Live vanuit Grand Café Milligers Zwolle én live op Radio Focus

Straight up,heartfelt and authentic Bluesrock, zo wordt de muziek die BAr maakt omschreven. Of zoals ze het zelf zeggen: “The Blues had a baby and they called it Rock ‘n’ Roll’
Blues Avenue speelt energieke blues/bluesrock vanuit het hart! Net zoals vroeger in de Mississippi Delta gaat het dak er af.

De band is al jaren een begrip in het circuit. Sinds 2001 bestaat de band onder de huidige naam, in diverse samenstellingen. Sinds het voorjaar van 2016 is Blues Avenue ‘Revisited’. Onder aanvoering van de jonge Jacco Siegers is Blues Avenue rauwer, moderner en krachtiger dan ooit te voren. Krachtige vocale en imponerend gitaarspel vormen het hart van de band. Nummers van bekende en minder bekende artiesten krijgen een eigen draai. Blues Avenue creëert daarmee een eigen sound: Rauw en ‘onder uit de kast’.

BLUES AVENUE REVISITED bestaat uit:
Jacco Siegers – Vocals & Guitar
Jeroen Venema – Guitar
Harry Venema – Drums
Bram van der Lelij – Bass

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button