EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Blokker verhuist naar einde Diezerstraat

De huishoudelijke artikelen winkel Blokker verhuist naar het einde van Diezerstraat. Dit meldt Makelaardij Muller BOG. De nieuwe winkel zal gevestigd worden aan de Diezerstraat 113, naast Juwelier Klaas Oosterhof. Eerder was er sprake van definitieve sluiting van de Blokker. Met het nieuwe pand blijft de huishoudwinkel nu toch behouden voor de binnenstad.

Nieuw winkelconcept

In het nieuwe pand zal een Blokker komen volgens een compleet nieuw winkelconcept. Naar alle waarschijnlijkheid zal het het concept zijn waar alle meerdere Blokker winkels naar zijn getransformeerd.

Was het tot nu toe altijd een beetje zoeken waar alles stond, bij de nieuwe winkelconcepten is alles keurig onderverdeeld. Van schoonmaken & huishouden tot koken & bakken. Ook is er in de nieuwe winkels een centrale zuil waarop klanten artikelen kunnen bestellen en heeft iedere medewerker straks een ipad. Soms zit er in de nieuwe blokker zaken een PostNL servicepunt en een Douwe Egeberts hoek waar geschenken kunnen worden gekochte met DE punten. Niet alleen de inrichting wordt aangepaskt. Ook het assortiment zal eigentijdser en brutaler worden.

Hoe de nieuwe Blokker er precies uit gaan zien is op dit moment niet bekend. Wel ligt het in de lijn der verwachtingen dat ook deze Blokker het nieuwe winkelconcept krijgt.

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren