MagazineMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bløf op 23 oktober in Hedon

Vrijdag 23 oktober treedt de populaire Zeeuwse band Bløf op in Zwols poppodium Hedon. De band rondom Pascal Jakobsen scoorde enorme hits als Harder Dan Ik Hebben Kan, Dansen Aan Zee en Alles Is Liefde. In 2012 en 2014 vulde Bløf de Ziggo Dome in Amsterdam, een mijlpaal in de carrière van de band. Kaartverkoop voor het concert in Hedon start a.s. zaterdag om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en de Plato in Zwolle.

In 2014 verscheen het laatste studioalbum Het Midden Van Alles, volgens Peter urgenter dan ooit. “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

In deze tijd van Spotify en iTunes, waarin de muziekliefhebber geen compleet album meer hoeft te kopen, gelooft BLØF nog steeds in de samenhang van een plaat. “Voor ons is een plaat als een fotoalbum, een beeld van een periode in ons leven, van wie we zijn en wat we willen doen. Het is een vorm die vertrouwd en comfortabel voelt. Maar het één sluit het ander niet uit. Je kunt altijd losse nummers uitbrengen, zoals wij hebben gedaan met Mannenharten en Zo Stil. En juist omdat mensen een album in stukjes kunnen kappen, worden wij als band gedwongen om een album te laten bestaan uit een x aantal ijzersterke songs, elk met een eigen zeggingskracht.”


BLØF

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 23 Oktober
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 31,50

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf zaterdag 6 juni om 10:00 uur verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Kaarten bestellen

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button