Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Bloemenbuurt wordt bij ‘Pierik op zijn leukst’ verrast met bloembollen

Zwolle – Hoe zet je een feestje op in een wijk die voor iedereen leuk is.  Daar wisten ze in de Zwolse wijk de Pierik wel raad mee. Je gaat gewoon verkleed als groene krokodil en roze draak langs de deuren om goede ideeën op te halen.

Die ideeën waren er volop. Van een buurman die iets groens wou doen met de buren, jongeren die graffiti wel zagen zitten, veel verzoeken ook voor  fijne muziek en met elkaar samen zijn en ook outdooractiviteiten of iets met paarden en pony’s.

Het gezellige buurtfeest “Pierik op zijn leukst’ stelde zaterdag niet teleur. De jongeren konden graffiti spuiten op opgehangen lakens en een oudere buurtbewoonster werd spontaan verrast door wijkmanager Jurrien Stroomberg en wijkcoördinator Paulien ten Dam. Voor de bloemenbuurt, met namen als Fresiaplein en Magnoliastraat, hadden de twee mensen van het wijkteam setjes gratis bloembollen meegenomen.

Natuurlijk was er voor de buurt gratis koffie en lekkere warme soep verzorgd door Resto van Harte. Het werd een knus en gezellig buurtfeestje op het Fresiaplein in het midden van de Pierik.

Gerelateerde artikelen

Back to top button