112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Blikschade bij aanrijding IJsselallee

Locatie gaat dit jaar nog op de schop

Zwolle – Dinsdagochtend rond negen uur vond er een aanrijding plaats op de IJsselallee ter hoogte van de Burgemeester van Walsumstraat. Twee auto’s botsten op elkaar op de voorsorteerstroken voor de verkeerslichten. Op deze plek gebeuren vaker ongelukken.

Er raakte niemand gewond, wel bleken beide auto’s dusdanig beschadigd dat ze door een berger moesten worden afgesleept. De oorzaak van de botsing is onbekend.

Vorige maand maakte de provincie Overijssel bekend dit jaar 125.000 euro bij te dragen aan het verlengen van de voorsorteerstrook op deze plek. De strook voor verkeer dat vanaf de IJsselallee rechtsaf wil slaan naar de Burgemeester van Walsumstraat wordt met 150 meter verlengd. Deze maatregel moet de doorstroming verbeteren en zorgen voor een reductie van het aantal ongevallen.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button